Gå til innhold

Student

Sommerjobb, masteroppgave eller PhD på NILU?

NILU er et tverrfaglig forskningsinstitutt innen klima- og miljøforskning. Vi tilbyr oppgaver og veiledning innen en rekke fagområder, i hovedsak på master- og doktorgradsnivå.

Masterstudent?

Hvert år ønsker NILU flere masterstudenter velkommen til oss. Vi tilbyr veiledning, kontorfellesskap og tilgang til våre laboratorier og andre fasiliteter, i samarbeid med universiteter og høgskoler i inn- og utland. Har du en idé til en oppgave er det bare å ta kontakt.

PhD?

PhD-stillinger knyttet til prosjekter ved NILU lyses ut på lik linje med andre ledige stillinger. Du kan følge oss på JobbNorge og finn.no for å få beskjed når slike stillinger blir lagt ut. Har du en PhD-oppgave fra et universitet i inn- eller utland, og ønsker veileder/biveileder fra NILU? Ta kontakt!

Før doktorgradsarbeidet kan begynne, må opplegget og veilederen godkjennes av både lærestedet ditt og NILUs ledelse. Vi tilbyr veiledning, kontorfellesskap og tilgang til våre laboratorier og andre fasiliteter. Ved behov er vi også behjelpelige med å finne hybel/bolig og tilrettelegge for norskopplæring.

Jobb, sommerjobb, åpen søknad?

Se aktuelle sommerjobber knyttet til prosjekter eller de ulike laboratoriene våre her

Ledige stillinger