Gå til innhold

Hva vi kan tilby

Mer enn en jobb

På NILU jobber vi for vår felles framtid. Vår forskning skal bidra til godt klima, sunt miljø og bærekraftige samfunnsløsninger. Det betyr at jobb ikke bare er jobb: Det vi gjør i løpet av en dag gjør en forskjell.

Samtidig tror vi på en sunn balanse mellom arbeid og fritid. Vi tilbyr fleksitid, hjemmekontoravtaler, sponset trening og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale. De fleste av våre ca. 175 ansatte jobber ved hovedkontoret på Kjeller, en kort togtur fra Oslo. Vi har også kontorer i Tromsø og Trondheim. I din arbeidshverdag på NILU møter du:

  • Et internasjonalt og tverrfaglig miljø med hyggelige kollegaer fra hele verden
  • Stor kreativitet og raus kunnskapsdeling
  • Bred erfaring og gode faglige utviklingsmuligheter
  • Et globalt nettverk av samarbeidspartnere

NILU er en uavhengig forskningsstiftelse

Det vil si at vi ikke har noen eiere som skal ta ut utbytte. I stedet går alt overskudd tilbake til drift og utvikling av samfunnsnyttige forskningstjenester. Vi legger dessuten stor vekt på åpen forskning, åpen publisering og åpen kildekode – fordi kunnskap er til for å deles.

Et sted for alle

På NILU er alle medarbeidere likeverdige, uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnivå, trosbekjennelse/livssyn, språk, kulturelle forskjeller og seksuell legning. Vi respekterer og verdsetter individuelle egenskaper, og aksepterer ikke noen form for diskriminering.